Het binnenlandsbetalingsverkeer geeft u het gemak om lokale betalingen te verrichten. Het bespaart u enorm veel tijd en is bovendien veilig. Wilt u bijvoorbeeld geld overmaken op uw eigen rekening bij uw eigen bank of bij een andere bank, of overmaken voor een relatie bij een andere lokale bank, dan kunt u dat doen door een betaalopdracht te geven aan de bank.

Dit kan via VCB Mobile Banking of u vult hiervoor een speciaal formulier in bij de bank. De voorwaarde is wel dat u rekeninghouderhouder bent van de VCBBANK.

U kunt uw girorekening ook gebruiken voor het automatisch betalen van uw nutsrekeningen (EBS, SWM en/of Telesur)

Als u om wat voor reden dan ook geld moet overmaken naar het buitenland, hoeft u dat niet persoonlijk te doen. U bespaart uzelf tijd en geld door eenvoudig een betaalopdracht te geven aan de bank. U vult hiervoor een speciaal formulier in bij de bank. U moet dan wel beschikken over een EUR en/of USD girorekening bij de bank.  Aan het overmaken van geld zijn afhankelijk van het doel wel speciale voorwaarden verbonden en kosten verbonden.

Moet u geld ontvangen vanuit het buitenland op uw rekening bij de VCB?  Dat kan natuurlijk ook. Onze SWIFT code is: VCBSSRPA

Voor meer informatie of instructies voor het ontvangen van gelden vanuit het buitenland kunt u contact opnemen met de afdeling Overmakingen op het telefoonnumer 472616 tijdens kantoor uren of een email sturen naar transfer@vcbbank.sr

Formulieren

Deze formulieren kunt u invullen, downloaden, ondertekenen en bij elk VCB kantoor inleveren ter uitvoering.

Binnenlandse Overmaking
Buitenlandse Overmaking